Artikkeli |

Älä pelkää mieslaukkua

Loewe Anagram Sweater FW20
Muotitalo toisensa jälkeen haastaa jaottelun miesten- ja naistenmuotiin.

Syksyn miestenmallistonsa näytökseen Loewen pääsuunnittelija Jonathan Anderson oli loihtinut asuja, joiden muotokieli ja lukuisat yksityiskohdat toivat väistämättä mieleen naisten vaatteet. Vaikutelma ei kuitenkaan ollut “miehet naisten vaatteissa” -tyyppinen vanhentunut vitsi, vaan asut oli dekonstruoitu ja koostettu uudelleen kiinnostaviksi tienviitoiksi siitä, millaista todellinen unisex-muoti voi tulevaisuudessa – ja miksei jo nyt – olla.

RTW-puolella Loewen ystävät voivat nauttia kekseliäästi streetwear-vaikutteita ja tinkimätöntä, talon tavaramerkiksi tunnistettavaa nahka-asusteiden mestarointia yhdistävistä asuista. Suunnittelussa on paljon yksityiskohtia, jotka otamme ilolla vastaan tänne pohjolan kylmään ja märkään vuodenaikaan. 

Loewen Anagram Embroidered Sweater on monikäyttöinen ja sporttinen neule, joka yhdistää taidokkaasti alpakanvillaa ja akryylia – täydellinen kombo neuleeseen, joka pitää lämpimänä ja pysyy sileänä. 

Loewen ikoninen anagrammi toistuu merkin farkkujen takataskun brodeerauksessa. Tässä asussa askeleen pitää kevyenä ja joustavana Saint Laurent SL24 -lenkkarit.

Toistaiseksi turvallista peruspertin miestenvaatetta, eikö vain? Miksi et yhdistäisi asuun käytännöllistä ja skarppia laukkua? Unohda pullottavat takataskut ja reisiä painavat avainniput. Loewe XS Military Messenger Bag on upea esimerkki Loewen ennakkoluulottomasta asenteesta: linjakas laukku kyseenalaistaa tyylikkäästi vanhentuneen käsityksen, että laukku kuuluisi vain naisten asukokonaisuuteen.

Tule liikkeeseemme tutustumaan tarkemmin kattavaan, huolella valikoituun miesten vaatteiden ja laukkujen valikoimaan ja poimi itsellesi parhaat tärpit alkavaan talveen!

Artikkeliin liittyviä tuotteita