Yhteystiedot

Luxbag on muotiliike niille, jotka tahtovat persoonallisempaa ilmettä, henkilökohtaista palvelua ja luksuksen kosketusta.

Liikkeemme valikoima kattaa laukut, vaatteet, kengät ja asusteet luksusmuodin huipulta. Meiltä löydät muodin huippumerkit: Bottega Veneta, Celine, Chloé, Fendi, Givenchy, Gucci, Balenciaga, Saint Laurent ja Loewe. Valikoimamme täydentyy uutuuksilla koko ajan. Jos etsit jotakin erityistä, kysy meiltä onko toiveesi jo matkalla myymäläämme!

Tervetuloa käymään!

Yhteystiedot

LUXBAG HELSINKI
Pohjoisesplanadi 25 – 27, 00100 Helsinki
Puhelin: 09 278 4061

Olemme avoinna

maanantai – perjantai 11-19
lauantai 11-17

Otamme sisään kerralla vain rajatun asiakasmäärän. Pidäthän noin 1,5 m turvavälin sekä myymälähenkilökuntaan että muihin asiakkaisiin. Pidäthän huolta käsihygieniasta; tarjoamme käsidesiä asiakkaidemme käyttöön myymälän ovella. Sairastuneena tai oireisena myymälään ei voi tulla.

Toimimme näin, jotta voimme palvella jokaista asiakasta turvallisesti ja omalta osaltamme noudattaa hallituksen suosituksia Covid-19 epidemian aikana. 

Varaa Private digi shopping -aika

Tarjoamme myös mahdollisuuden nauttia pienestä luksuksesta oman, yksityisen shoppailutapaamisen muodossa. Luxbag Private Digi Shopping -palvelun avulla saatavillasi on liikkeemme koko valikoima, sekä miesten että naisten mallistot: laukut, vaatteet, kengät ja asusteet luksusmuodin huipulta.

Varaa aika puhelimitse:

Puh. 09 278 4061 (arkisin klo 11–19)