RIMOWA

RIMOWA matkalaukkujen tarina alkoi jo 120 vuotta sitten. Ensimmäiset alumiiniset matkalaukut valmistettiin jo 1937. Kestävä ja kevyt materiaali oli jo silloin yksi toiminnan avaintekijä upean erottuvan designin lisäksi. Alumiinisiin matkalaukkuihin tuli 1950 luvulla tunnistettava ura, jonka inspiraation takana oli tuon ajan lentokoneet ja ilmailu.

RIMOWA matkalaukuissa käsityö kohtaa high-techin. RIMOWA laukut pitävät sisällään 125 teknistä patenttia, joiden erinomaisuus selviää laukun omistajalle käytössä. Kaikki RIMOWA matkalaukut tehdään edelleen Euroopassa.

Uusi omistaja, LVMH – luksuskonserni, on vienyt RIMOWA brandiä yhä voimakkaammin samaan suuntaan, kuin muita omistamiaan high-end fashion brandejään (Louis Vuitton, Fendi, Celine, Givenchy jne.). RIMOWA ei ole siis pelkkä matkalaukku vaan se on funktionaalinen luksustuote, josta tulee omistajalleen pitkän aikavälin kumppani.

RIMOWA HELSINKI sijaitsee Kämp Gallerian Pohjoisesplandin sisäänkäynnin yhteydessä. Saat samasta osoitteesta kaikki RIMOWA valikoiman alumiiniset ja polykarbonaatti mallistot ainoana Suomessa.

Varaa private shopping-aika