Artikkeli |

Berluti ja Loewe – nahan käsittelyn klassiset mestarit, joihin maailmantähdet luottavat

Madrid, 1846. Joukko espanjalaisia käsityöläisiä yhdistää voimansa kauppamies Enrique Loewen johdolla. Pariisi, 1895. Italialaissyntyinen Alessandro Berluti asettuu Ranskan pääkaupunkiin valmistaakseen maailmanluokan jalkineita. 

Tänä päivänä Berluti ja Loewe ovat maailmankuuluja, pitkälti yli satavuotiaita luksusbrändejä, jotka ovat läpi historiansa huolehtineet siitä, että ne pysyvät jatkuvasti ajan hermolla. Kummankin juuret ulottuvat nahan käsittelyyn, erityisesti jalkineisiin ja laukkuihin. 

Kukapa ei ihailisi italialaisten, espanjalaisten ja ranskalaisten eleetöntä eleganssia? Berluti ja Loewe ovat juuri niitä brändejä, jotka hehkuvat ajatonta tyylikkyyttä ja tunnistettavia yksityiskohtia. Ja joiden nimet ovat diskreetisti taka-alalla, antaen laadun puhua puolestaan. Berlutin nimeen ovat vannoneet niin Alain Delon, Frank Sinatra, Robert de Niro kuin itse Yves Saint Laurent. Loewe on puolestaan puhutellut legendaarisia filmitähtiä, kuten Ava Gardneria, Rita Hayworthia, Marlene Dietrichiä ja Sophia Lorenia. Nykyään Loewen käsilaukkuja näkyy muun muassa Espanjan kuningatar Sofian käsivarrella. 

Klassiset piirteet ja yksinkertainen tyylikkyys ilmenevät upeasti Berlutin silkki-mohairneuleessa ja Nylon Car -päällystakissa sekä villakankaissa, rennon ylellisissä Virgin Wool Jogpants -vapaa-ajanhousuissaLoewen suurikokoista Large Puzzle Edge -olkalaukkua täydentää Yves Saint Laurentin runsas huivi. Nämä ja monet muut Berlutin ja Loewen ajankohtaiset tuotteet löydät Luxbagin valikoimasta.

Artikkeliin liittyviä tuotteita