Artikkeli |

Gucci sukeltaa svengaavaan Lontooseen ja Liisan Ihmemaahan

Syys-talvi-mallisto 2020 lämmittää 60-luvun villit printit ja muotokielen lapsenomaisella raikkaudella.

Gucci on jatkanut karnevalistista linjaansa myös FW20-mallistossaan: kevään näytöksessä lavalla nähtiin kukkamekko isoisän tupakkatakin kanssa, lateksinen rintapanssari ja  röyhelöhame, iltapuku yhditettynä pörröpipoon, röykkiöittän kaula- ja rannekoruja, huiveja, kerroksellisuutta ja valtavan suuria silmälasikehyksiä – Guccin pääsuunnittelijan Alessandro Michelen luomat riemastuttavat, kirkasväriset ja kontrasteilla kyllästetyt asut tuovat mieleen lapsuuden pukeutumisleikit. 

Luxbagin valikoimiin toimme syksyksi Guccin mallistosta erityisesti raikkaat värit sekä 2020-luvulle päivitetyt nyökkäykset 1960-luvulle. Raikkaan pinkit Gucci Jumper ja Gucci Mini Skirt antavat yhdessä ihanan viime vuosisadan puolivälistä tutun vaikutelman skarpista kokoasusta. 

Näyttävän Gucci Capen tyttömäinen sirous tasapainottaa militantin ryhdikkäitä epoletteja ja Guccin signature-kuviointia – lisäksi viitta on täydellinen lämmike syksyn epävakaisiin säihin; se lämmittää, mutta antaa myös muun asun esiintyä edukseen. 

Guccin Sylvie 1969 -laukku esiteltiin tänä vuonna ensi kertaa sirossa mini-koossa, ja tämän uutuuden toimme myös Luxbagin valikoimiin. Yhtä lailla sirot Gucci Zumi -avokkaat ovat kitten heeleineen italialaismerkin silmänisku aina tyylikkäälle 60-luvulle. 

Michele rakastaa keikauttaa kaiken ylösalaisin ja me saamme nauttia tuon Liisan Ihmemaan lopputuloksista. Vaatteet ovat iloisia, kepeitä, näyttäviä, ylellisiä ja samalla leikkisiä. Täynnä italialaista elämän riemua. 

Artikkeliin liittyviä tuotteita