Artikkeli |

Laukku viimeistelee tyylin: Fendi FW20

Hyvin valittu, kantajansa tyyliin täydellisesti sopiva laukku täydentää asun. Laukku toimii harkitun ja tasapainoisen asukokonaisuuden yhdistäjänä ja tarjoaa mahdollisuuden korostaa kokonaisuuden parhaita puolia. 

Luxbag Helsingin laajassa laukkuvalikoimassa on ihastuttavia vaihtoehtoja moneen makuun. Edustamiltamme huippumerkeiltä löytyy tyylikkäitä, ajattomia sekä myös tuoreimpien muotisuuntausten mukaisia laukkuja, joilla viimeistellä upeasti oma tyylinsä.

Laukuissa klassikot pitävät aina pintansa, mutta myös viimeisimmät trendit näkyvät. Tällä hetkellä ajankohtaiset retrovaikutteet ovat löytäneet tiensä laukkujen klassisiin yksityiskohtiin, mikä ilmenee esimerkiksi Fendillä FF-logona ja Guccilla nostalgisina horsebiteinä. Myös Celinen ikoninen Triomphe-monogram on näyttävästi esillä.

Fendi on tänä syksynä tuonut laukkuihinsa perinteisen FF-monogramminsa lisäksi ylpeästi esiin merkin koko nimen, kuten tässä By The Way Medium bagissa. Neutraali ja monen kanssa sopiva konjakinvärinen nahka nousee yllättäen asun katseenvangitsijaksi, kun muu asu on valittu yhtenäisin sävyin: Fendin Denim Jacket ja Denim Trousers muodostavat skarpin univormun, jonka värimaailmaa Vichy Shirt jatkaa saumattomasti. 

Fendin Low Top Sneakers tässä asussa ovat puolestaan osoitus siitä, että tyylikkäässä asussa ei tarvitse tinkiä mukavuudesta; lenkkarit eivät kyseenalaista asukokonaisuuden skarppiutta ja sopivuutta kaupunkiin ja toimistoon.

Laukku antaa muun asukokonaisuuden tavoin kantajalleen tavan ilmaista itseään ja persoonallisuuttaan. Parhaimmillaan laukku viestii omistajastaan asioita sanattomasti, mutta kertoen paljon.

Laukut on tehty kannettaviksi, kosketeltaviksi ja koettaviksi. Luxbag Helsingin liikkeessä pääset tutustumaan lähemmin kauden kiinnostavimpiin laukkuihin, mikä helpottaa uuden elämänkumppanin valintaa.

Artikkeliin liittyviä tuotteita