Artikkeli |

Tunnusta väriä! Yksilöllinen Luxbag-look yhdistellään huippubrändeistä

Luxbag Helsinki edustaa huippubrändejä, jotka kuuluvat ajankohtaisen ja trendejä luovan muodin ehdottomaan parhaimmistoon. Valikoimissamme on vaatteita, laukkuja, asusteita ja kenkiä niin naisille kuin miehille merkeiltä, joita saat Suomessa vain meiltä. 

Edustamme brändejä kattavasti ja mallistoillamme rakennat sykähdyttäviä total-look-kokonaisuuksia oman makusi mukaan. 

Ota asun punaiseksi langaksi vaikkapa yksi väri ja yksi kuvio. Kuvan asuun olemme valinneet huikean kirkkaanvihreän, jota löytyy tänä syksynä muun muassa Balenciagan mallistosta (paita Balenciaga Fluid Vareuse). Jotta vältetään liika karnevalistisuus, rauhoittuu kokonaisuus skarpilla ruutukuviolla (takki Balenciaga A Shape coat, hame Balenciaga Coat Skirt) ja aina luotettavalla mustalla (laukku Bottega Veneta The Chain Cassette bag, jossa ruutukuvio toistuu omalla tavallaan, sekä kengät Balenciaga Drapy Mules.) 

Laajojen valikoimiemme ansiosta muodin eri huippumerkkien upeimpien luomuksien yhdisteleminen keskenään on todella nautinnollista. Ne antavat edellytykset luoda yksilöllisiä ja näyttäviä asukokonaisuuksia, joilla korostat omaa tyyliäsi.

Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelumme auttaa sinua tekemään valintoja, joihin olet enemmän kuin tyytyväinen. Minkä sinä valitset syksyn pääväriksi?

Artikkeliin liittyviä tuotteita